top of page
PLPV.png

Making People Move

Wij zijn Making People Moveeen collectief van Organisatieadviseurs, Veranderkundigen, Managers, Trainers en Docenten, gespecialiseerd in het transformeren van organisatieculturen. 

Sinds onze oprichting in 2018 helpen we met onze systematische benadering Positief Leiderschap van Positieve Veranderingmet het ontwikkelen van een sociale beweging rondom een merk. We creëren purpose-gedreven merkculturen.

 

In een tijd waarin winst vaak boven mens en het milieu wordt gesteld, zoeken jongere generaties naar organisaties die behalve winstgevendheid ook een hoger doel nastreven (Millenials en GenZ's vormen in 2025 samen 75% van de beroepsbevolking).

Ze laten zich niet meer verleiden door financiële beloningen of oppervlakkige mission statements. Ze willen zich met hart en ziel te kunnen verbinden met organisaties, die én financieel succesvol zijn én de wereld mooier/beter maken. Dit vereist een verandering voor veel organisaties.

 

Making People Move begeleidt teams en organisaties om deze verandering te realiseren. 

Door het beste van zichzelf, teams en de hele organisatie te ontdekken en te benutten, helpen we leiders en werknemers met het ontwerpen en bouwen van hun nieuwe cultuur. Een betekenisvolle cultuur als broedplaats voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat is een purpose-gedreven cultuur als een sterk merk; een merkcultuur, die uniek is, wat van hun is, waar ze trots op zijn en die als een magneet talenten behoudt en aantrekt.

Onze purpose:

Foto van meeigen.jpg

Marco Hoefman
Oprichter en ontwikkelaar PLPV, organisatieadviseur, trainer, coach

de verandering begint bij jou.jpg

Eileen Rogers
Mede ontwikkelaar, trainer, coach

Als directeur, onderzoeker, marketeer en organisatieadviseur bij internationale medische ondernemingen heb ik ruim 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en in de zorg.

 

Tot mijn grote verbazing werd nergens, zowel bij bedrijven als in ziekenhuizen, de organisatiecultuur tot de kern van de strategie gemaakt. Het lukte leiders mijn inziens dan ook vaak niet om het volledige potentieel van hun mensen - en dus hun organisatie -  tot bloei te laten komen. Vaak was de ontevredenheid, het verloop en het ziekteverzuim groot. 

Totdat ikzelf in de gelegenheid kwam om een bedrijf te starten en de cultuur tot speerpunt van mijn/onze strategie te maken. Met de voetjes in de klei lukte het ons (vaak) om bevlogen, betrokken en succesvol met elkaar te zijn. 

Na mijn studies Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit en Veranderkunde bij het SIOO en Instituut voor Interventiekunde, heb ik me gespecialiseerd in het ontwikkelen van purpose-gedreven merkculturen, zodat werknemers en hun organisaties op hun best zijn, omdat ze precies dat doen waarvoor ze bedoeld zijn.

Eigenaar en directeur Making People Move

Trainer en coach Fortune 500 CEO’s.

Director Leadership Program Harvard University, Babson College en Boston University.

Colleges en trainingen op London Business School, INSEAD en Nyenrode University. 

Vice President, Global Talent Solutions, Global Director, Leadership en Talent Excellence, Deloitte Touche Tohmatsu.

 

Een rijke bron van ervaring en wijsheid. Inspirator en mede ontwikkelaar van het programma “Positief Leiderschap van Positieve Verandering”. Woonachtig in Amerika. Co-auteur van het boek “De verandering begint bij jou”.

Founder and CEO LeadershipSigma

Brian Sorgdrager
Mede ontwikkelaar, trainer en coach

foto%20Andre_edited.png

André de Jong
Organisatieadviseur, trainer, coach

Jurist, reisbegeleider, trainer van teams in organisaties. Opgeleid als brain based coach en specialist op het gebied van geweldloze communicatie, voedt en inspireert Brian individuen, teams en organisaties in hun zelfontwikkeling.

André de jong voedt en inspireert individuen, teams en organisaties in hun zelfontwikkeling. André koppelt zijn ervaring als manager, ondernemer en directeur aan zijn werk als haptotherapeut, haptonomiedocent en trainer en is 20 jaar actief als coach, therapeut en management trainer. Zijn vakmanschap is bedrijfshaptonomie. Opvallend is zijn gevoeligheid voor interactiedynamiek, zijn expertise over non verbale communicatie processen en de wijze waarop hij zichzelf betrekt. Zonder bedreigend te zijn weet hij op een directe manier boven water te halen wat onder water zit. Dat inspireert, brengt nieuwe inzichten, keuzemogelijkheden en creativiteit.

 

Eigenaar en directeur Academium

Contact
bottom of page