top of page
PLPV.png

Making People Move

 

Wij zijn een collectief van wetenschappers, veranderkundigen, trainers,  en coaches. Wij helpen met het ontwerpen en bouwen van geweldige werkervaringen in geweldige werkomgevingen. 

 

Dat doen we sinds 2017 in de zorg, het onderwijs en in het bedrijfsleven. We gebruiken daarvoor de systematische benadering: Positief Leiderschap van Positieve Verandering.

 

Het is ontwikkeld i.s.m. voormalig director Leadership Programs van Harvard University, Eileen Rogers.

Het is gebaseerd op kennis op het gebied van neurowetenschappen, positieve psychologie en veranderkunde. We gebruiken wereldwijd gevalideerde instrumenten en interventiemethodieken.

Centraal bij onze aanpak staan de laatste inzichten in de werking van ons brein en hoe duurzame gedrags- en gewoonteverandering van individuen en groepen tot stand komt.

Positief Leiderschap van Positieve Verandering in de kern:

Door het beste van zichzelf, teams en de hele organisatie te ontdekken en te benutten, helpen we leiders en werknemers met het ontwerpen en bouwen van hun nieuwe cultuur. Een cultuur als broedplaats voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat is een purpose-gedreven cultuur als een sterk merk; een merkcultuur, die uniek is, wat van hun is, waar ze trots op zijn en die als een magneet talenten behoudt en aantrekt.

Onze purpose:

Logo papa dec 2_edited.png
Marco Hoefman met achtergrond.jpg

Marco Hoefman
Oprichter en ontwikkelaar PLPV, organisatieadviseur, trainer, coach

Als directeur, onderzoeker, marketeer en organisatieadviseur bij internationale medische ondernemingen heb ik ruim 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en in de zorg.

 

Tot mijn grote verbazing werd nergens, zowel bij bedrijven als in ziekenhuizen, de organisatiecultuur tot de kern van de strategie gemaakt. Het lukte leiders mijn inziens dan ook vaak niet om het volledige potentieel van hun mensen - en dus hun organisatie -  tot bloei te laten komen. Vaak was de ontevredenheid, het verloop en het ziekteverzuim groot. 

Totdat ikzelf in de gelegenheid kwam om een bedrijf te starten en de cultuur tot speerpunt van mijn/onze strategie te maken. Met de voetjes in de klei lukte het ons (vaak) om bevlogen, betrokken en succesvol met elkaar te zijn. 

Na mijn studies Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit en Veranderkunde bij het SIOO en Instituut voor Interventiekunde, heb ik me gespecialiseerd in het ontwikkelen van sterke merkculturen, zodat werknemers en hun organisaties op hun best zijn, omdat ze precies dat doen waarvoor ze bedoeld zijn.  

Directeur en eigenaar Making People Move

de verandering begint bij jou.jpg

Eileen Rogers
Mede ontwikkelaar, trainer, coach

Trainer en coach Fortune 500 CEO’s.

Director Leadership Program Harvard University, Babson College en Boston University.

Colleges en trainingen op London Business School, INSEAD en Nyenrode University. 

Vice President, Global Talent Solutions, Global Director, Leadership en Talent Excellence, Deloitte Touche Tohmatsu.

 

Een rijke bron van ervaring en wijsheid. Inspirator en mede ontwikkelaar van het programma “Positief Leiderschap van Positieve Verandering”. Woonachtig in Amerika. Co-auteur van het boek “De verandering begint bij jou”.

Founder and CEO LeadershipSigma

Brian_edited_edited.png

Brian Sorgdrager
Mede ontwikkelaar, trainer en coach

Jurist, reisbegeleider, trainer van teams in organisaties. Opgeleid als brain based coach en specialist op het gebied van geweldloze communicatie, voedt en inspireert Brian individuen, teams en organisaties in hun zelfontwikkeling.

foto%20Andre_edited.png

André de Jong
Organisatieadviseur, trainer, coach

André de jong voedt en inspireert individuen, teams en organisaties in hun zelfontwikkeling. André koppelt zijn ervaring als manager, ondernemer en directeur aan zijn werk als haptotherapeut, haptonomiedocent en trainer en is 20 jaar actief als coach, therapeut en management trainer. Zijn vakmanschap is bedrijfshaptonomie. Opvallend is zijn gevoeligheid voor interactiedynamiek, zijn expertise over non verbale communicatie processen en de wijze waarop hij zichzelf betrekt. Zonder bedreigend te zijn weet hij op een directe manier boven water te halen wat onder water zit. Dat inspireert, brengt nieuwe inzichten, keuzemogelijkheden en creativiteit.

 

Eigenaar en directeur Academium

CONTACT

Heb je vragen, wil je dat we meedenken of heb je interesse in een gratis workshop Positief Leiderschap van Positieve Verandering met je collega's? 

Laat hieronder een berichtje achter. 

Marco Hoefman transparante achtergrond.p

Dank je voor je berichtje!!

Logo papa dec 2_edited.png
Anker 2
bottom of page